SIDDHARTA

Siddharta spletna aplikacija

NIKA / BMA-STUDIO

Siddharta spletna aplikacija je del družine aplikacij NIKA MSC in je uradna spletna mobilna aplikacija skupine Siddharta. Siddharta spletna aplikacija je aplikacija, ki se dinamično prilagaja velikosti vašega zaslona in uporablja funkcionalnosti “pristne” mobilne aplikacije. Za svoje delovanje ne potrebuje objave v iTunes, Google Play ali Windows trgovini. Enostavno vtipkajte v brskalnik svojega računalnika ali mobilne naprave http://siddharta.nikamsc.si.
V kolikor uporabljate mobilno napravo si prenesite ikono aplikacije na vaš začetni ekran, da boste aplikacijo uporabljali kot pristno mobilno aplikacijo.

Zaženite brezplačno

Siddharto že danes!

In uživajte v novicah, glasbi in video spotih!

DEJSTVA

O SIDDHARTA spletni aplikaciji

KAJ JE SIDDHARTA SPLETNA  APLIKACIJA

Če imate pametni telefon ali katero koli drugo mobilno napravo, verjetno uporabljate mobilne aplikacije. V kolikor želite mobilno aplikacijo uporabljati, jo morate za začetek poiskati v ustrezni trgovini (iTunes, Google Play ali Windows market) ter jo namestiti na telefon ali tablico. SIDDHARTA spletna mobilna aplikcija pa za svoje delovanje ne potrebuje objave v eni izmed zgoraj naštetih trgovin. Zaženete jo preko brskalnika na vaši napravi in pričnete uživati v funkcionalnostih, ki jih nudijo pristne mobilne aplikacije. SIDDHARTA spletna mobilna aplikacija združuje vse do sedaj znane vire o glasbeni skupini ter črpa in prikazuje podatke iz socialnih omrežij ter NIKA MSC platforme. Ko jo boste zagnali, boste dobili vpogled v svet vaše priljubljene glasbene skupine.

In uživajte v novicah, glasbi in video spotih!

Zaženite brezplačno

Siddharto že danes!

SIDDHARTA PONUJA

Oboževalcem

SOCIALNA OMREŽJA, NOVICE, SPOTE, VIDEO, BIOGRAFIJO

V kolikor ste fan glasbene skupine je SIDDHARTA spletna aplikacija za vas. Z njeno pomočjo boste lahko sledili vsem novicam, bili obveščeni o datumih koncertov, imeli povezavo do nakupa kart, prebrali si boste lahko biografijo glasbene skupine, imeli boste možnost poslušanja glasbe, pregledovanja video posnetkov in fotografij, imeli interakcijo s skupnostjo in bandom ter imeli informacije objavljene preko socialnih omrežij. Aplikacija ima vgrajeno tudi trgovino NIKA RECORDS. Vse to in še več se sedaj nahaja v eni sami spletni aplikaciji.

Vse informacije o skupini

SAJ PRIDOBIŠ

v realnem času vse informacije o skupini in dogajanju v zaodrju. Ogledali si boste lahko najnovejše novice, pridobili podatke o datumih in krajih koncertov, gledali in poslušali vsebino top pesmi, nakupovali spominke v uradni spletni trgovini ter bili seznanjeni o novostih preko potisnih sporočil. Prav tako lahko preko spletne mobilne aplikacije posredujete in objavljate svoje mnenje, fotografije in še več. Ostanite povezani z vašo priljubljeno skupino preko v aplikacijo integriranih socialnih omrežij.

MODULI

Integrirani

V SIDDHARTA SPLETNI APLIKACIJI

V mobilno aplikacijo so integrirani moduli znanih družbenih omrežij, ki omogočajo sledenje vsem objavljenim novicam, spotom, dogodkom ter fotografijam vaše priljubljene skupine. Vse najnovejše objave na socialnih omrežjih ter ekskluzivne novice znotraj aplikacije, predogledi vseh skladb (iTunes, Spotify, SoundCloud), video spoti (Youtube), interakcija v živo s skupnostjo, kjer lahko objavite svoje komentarje in fotografije, datumi ter lokacije koncertov, nakup vstopnic, Facebook komentarji in fotografije, nakup najnovejših Albumov preko NIKA RECORDS uradne spletne trgovine.

iTunes

Preglej, poslušaj ali kupi albume in skladbe neposredno v iTunes trgovini. V primeru, da imate sklenjeno iTunes naročnino, pa boste dobili dostop do celotne iTunes glasbene knjižnice.

Facebook

Integriran Facebook modul prikazuje vse objavljene informacije. Bodite obveščeni o prihajajočih koncertih, zadnjih projektih. Všečkajte in preberite komentarje. Poglejte “v ozadje” dogajanja in si oglejte objavljene fotografije.

Photos

Fotografije povedo več kot besede. V spletno aplikacijo je integriran dostop do vseh Facebook in Instagram slik. Oglejte si jih in preberite komentarje.

SoundCloude

Predvajaj SoundCloude glasbo neposredno v spletni aplikaciji.

Twitter

Vas zanimajo tviti ? Bodite obveščeni, sodelujte, izmenjujte sporočila in jih delite preko e-pošte, sms ali drugih storitev neposredno preko Siddharta spletne aplikacije.

Spotify

Integrirana storitev spotify vam omogoča predogled in poslušanje vseh najnovejših albumov.

Shop

Integrirana Nika in iTunes trgovina.

Youtube

Oglejte si vse video posnetke direktno v Siddharta spletni aplikaciji.

Events

Ne zamudite nobenega koncerta več. Siddharta spletna aplikacija vam posreduje informacije o načrtovanih dogodkih in vam omogoča link do nakupa kart.

RSS feeds

Najnovejše informacije in obvestila.

VEČ NA NIKA

http://www.nika.si

http://bma-studio.si

APP BY NIKA / BMA-STUDIO

Nika je izdajatelj in distributer fonogramov z dolgoletno tradicijo in je ekskluzivni zastopnik kataloga Warner Music v Sloveniji. Več informacij lahko dobite na info@nika.si

BMA Studio je kreativna agencija, ki izdeluje mobilne aplikacije, spletne aplikacije, predstavitvene strani in portale. Več informacij lahko dobite na info@bma-studio.com

NIKA MSC (NIKA MUSIC SOCIAL CONNECTOR) je blagovna znamka Nika Records in je platforma za mobilne aplikacije, ki združuje na enem mestu vsa socialna omrežja, glasbene in video posnetke, fotografije in biografije glasbenih izvajalcev. Namenjena je vsem, ki se zanimajo za glasbo, tako za hobi, kot tudi profesionalno.